FR-Kemi - Din leverandør af pleje- og rengøringsmidler

Velkommen til FR-Kemi!

Om FR-Kemi

FR Kemi ApS er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1977.

Vi udvikler, producerer og sælger rengørings-, affedtnings- og smøremidler, samt et bredt sortiment indenfor specialprodukter til storforbrugere såsom stat, kommuner og industrien.

Endvidere er vi lagerførende indenfor alle sædvanlige følgevarer hertil, såsom rengøringsrekvisitter, tilbehør og hjælpemidler, oliebestandige højtrykssprøjter, rensebarer m.m.

 

Vi er eksperter i rengørings og affedtningsmidler

Med mere end 30 års erfaring indenfor udvikling og produktion af rengørings- og affedtningsmidler har FR Kemi opbygget en betydelig ekspertise indenfor vort område og er en yderst erfaren samarbejdspartner.

Denne ekspertise stilles til rådighed for vore kunder, som i stort omfang benytter os som rådgivere indenfor rense- og rengøringstekniske spørgsmål.

 

Vi tænker på miljøet

FR Kemi er på forkant med de stadig stigende miljøkrav, via vore dygtige råvareleverandører og vort tætte samarbejde med rådgivningfirmaet Chemtox-Trotters, som også arbejder for miljøministeriet. Chemtox-Trotters udarbejder vore datablade og arbejdspladsbrugsanvisninger. Vi har desuden et tæt samarbejde med miljøstyrelsen, BST, Arbejdstilsynet samt sikkerhedsrepræsentanterne.