Vi udvikler de bedste rengørings-, affedtnings- og smøremidler

OM FR KEMI APS

FR Kemi ApS blev grundlagt i 1977 og er en 100% danskejet virksomhed.
Vi udvikler, producerer og sælger rengørings-, affedtnings- og smøremidler, samt et bredt sortiment indenfor specialprodukter til storforbrugere såsom stat, kommuner og industrien.

Vores lager består ikke kun af rengørings og affedtningsmidler

Vi er også lagerførende indenfor alle de sædvanlige følge varer, såsom rengøringsrekvisitter, tilbehør og hjælpemidler, oliebestandige højtrykssprøjter, rensebarer m.m.

Vi er eksperter i rengørings og affedtningsmidler

Med mere end 40 års erfaring indenfor udvikling og produktion af rengørings- og affedtningsmidler har FR Kemi opbygget en betydelig ekspertise indenfor vort område og er en yderst erfaren samarbejdspartner.

Denne ekspertise stilles til rådighed for vore kunder, som i stort omfang benytter os som rådgivere indenfor rense- og rengøringstekniske spørgsmål.

Vi tænker på miljøet

FR Kemi er på forkant med de stadig stigende miljøkrav, via vore dygtige råvareleverandører og vort tætte samarbejde med rådgivningfirmaet Chemtox-Trotters, som også arbejder for miljøministeriet. Chemtox-Trotters udarbejder vore datablade og arbejdspladsbrugsanvisninger. Vi har desuden et tæt samarbejde med miljøstyrelsen, BST, Arbejdstilsynet samt sikkerhedsrepræsentanterne.